- مکمل های کمک درمانی
- مکمل های گیاهی و طبیعی
- قرص لاغری
- مقوی و افزایش اشتها
- مکمل های آقایان
- مکمل بانوان
- مکمل کودکان
- ویتامین ها
- مواد معدنی
- ترکیبات مغذی
- قرص و ساشه جوشان
نقد و بررسی سرم ضد شوره DS پرایم
کاهش چشمگیر انواع شوره سر و جلوگیری از بازگشت مجدد آنها مهمترین مزیت استفاده از سرم ضد شوره DS پرایم است. در حین استفاده از این محصول به کنترل خارش و التهاب پوست سر نیز میتوانید کمک کنید. با بکارگیری از این سرم میتوانید رطوبترسانی به پوست سر را تنظیم کرده و از بروز شوره پیشگیری نمایید. از جمله ترکیبات موثری که در این سرم هستند میتوان به پیروکتون اولامین، عصاره عناب و اسید سالیسیلیک اشاره کرد. عصاره عناب یک ترکیب طبیعی موثر علیه شوره و خارش است و درخشندگی و سلامت را به موها باز میگرداند. پیروکتون اولامین و اسید سالیسیلیک نیز سرعت پوستهریزی را در کف سر کاهش داده و به کنترل شوره کمک میکنند.
جهت کسب بهترین نتیجه توصیه میشود که حداقل یک روز در میان از این سرم استفاده شود. همچنین مصرف این محصول باید 5 تا 6 هفته متوالی ادامه یابد تا بهبود به طور کامل صورت پذیرد.
علت شوره سر چیست ؟
شوره سر بر اثر درماتیت سبورئیک بوجود میآید. درماتیت سبورئیک نوعی التهاب پوستی است که باعث خارش و پوسته پوسته شدن پوست سر میشود. شوره سر آنقدر شایع است که نیمی از جمعیت بزرگسال را در جهان تحت تاثیر قرار میدهد. پوسته پوسته شدن پوست سر از مهمترین علائم آن به حساب میآید. شوره معمولا در فصول سرد سال شدت بیشتری پیدا میکند. لکههای قرمز روی پوست سر، ریزش مو، خارش سر و شوره ابرو از مهمترین علائم شوره هستند. اولین درمانی که برای رفع شوره پیشنهاد میشود، خرید شامپو ضد شوره و استفاده از آن است. در کنار شامپوها میتوانید از سرم مناسب موهای دارای شوره پرایم نیز کمک بگیرید.
ویژگی های سرم ضد شوره DS پرایم
- کنترل خارش و التهاب پوست سر ناشی از شوره
- حاوی پیروکتون اولامین و اسید سالیسیلیک
- افزایش سلامت و درخشندگی موها
- مکمل شامپوهای درمانی ضد شوره
- جلوگیری از بازگشت مجدد شوره
- مناسب برای رفع انواع شوره سر
- تنظیم رطوبترسانی به کف سر
- کاهش سرعت پوستهریزی
- حاوی عصاره عناب
ترکیبات
آب، الکل، عصاره انار، گلیسیرین، پنتیلن گلیکول، بوتیلن گلیکول، عصاره عناب، فنوکسی اتانول، اتیل هگزیل گلیسیرین، پیروکتون اولامین، سالیسیلیک اسید، دکسپانتنول، عصارههای ترتیزک آبی (علف چشمه)، بابا آدم، مریم گلی، لیمو ترش، پاپیتال و گل صابونی، سدیم هیالورونیک، بیزابولول، ویتامین E
چطور مصرف کنیم
حداقل یک روز در میان، روی کف سر تمیز (بهتر است قبلا با شامپو ضد شوره پرایم شستشو دهید) به مدت 5 تا 6 هفته متوالی مورد استفاده قرار گیرد.
برای این منظور کلاهک محصول را بپیچانید تا از بدنه ظرف جدا شود.
فرق سر را باز کرده، محلول را مستقیما بر روی پوست سر قرار دهید و تمام سر را آغشته کنید.
دقت کنید که محلول به تمام نقاط پوست سر رسیده باشد. سپس پوست سر را ماساژ دهید و بعد از آن موها را به مدت 8 ساعت آبکشی نکنید.
لطفا دقت کنید
سرم ضد شوره DS پرایم در جای خشک و دور از تابش مستقیم نور آفتاب نگهداری شود.
از تماس با چشم و پوست آسیب دیده پرهیز شود.
در صورت تماس با آب فراوان شسته شود.
قاسم –
خیلی ممنون از مطالب بسیار مفید مجله و سایت خوبتون فقط کلیمبازول و روغن درخت چای چه ویژگی هایی برای کنترل شوره سر دارند؟
مثبت سبز –
همراه گرامی داروخانه آنلاین مثبت سبز
با تشکر از انرژی مثبت شما ؛ بسیار خرسندیم که مطالبی که توسط کارشناسان مجرب ما تولیدمحتوا میشوند برای شما موثر واقع میشود
در پاسخ به سوالتان در مورد کلمیبازول و روغن چای برای درمان شوره سر :
کلیمبازول، یک ضدقارچ بسیار قوی بوده که به طور مستقیم به میکروارگانیسمهای مولد شوره حمله میکند و آنها را مهار مینماید. روغن درخت چای نیز با خواص ضد التهابی فوق العاده خود به کمک پوست میآید تا از تحریک آن در مبارزه با شوره سر جلوگیری نماید. در طب سنتی از روغن درخت چای برای درمان عفونتهای پوستی و رفع التهاب کف سر کمک گرفته میشود. همچنین این روغن از ریزش مو و شکنندگی آن جلوگیری مینماید. شوره چیست ؟ در واقع شوره سر از تجمع پوست های مرده پوست سر به وجود می آید و اگر درمان نشود از رشد موها جلوگیری می کند. روغن درخت چای به دلیل خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی خود به درمان این پوست خشک و مرده پرداخته و مشکل شوره سر را برطرف میکند. پیشنهاد میشود از شامپو ضد شوره D1 پریم که حاوی ترکیبی قوی برای از بین بردن شوره سر است و این دو ماده در آن وجود دارد استفاده نمایید و سپس از سرم ضد شوره پریم به جهت درمان قطعی شوره سر کمک بگیرید.
با تشکر از همراهی شما.
خانم- صاد –
علل ایجاد شوره سر چیه
مثبت سبز –
سلام دوست عزیز
شوره سر به دلایل مختلفی از قبیل تغذیه نادرست، هیجان و نگرانی و استرس، هوای گرم و مرطوب و یا سرد و خشک،پوست سر چرب، تعریق زیاد، عدم تعادل هورمونها بخصوص آندروژنها ،مصرف بی رویه مواد آرایشی مو و عدم رعایت نظافت مو (شامپو نزدن مرتب ، عدم شست و شوی کافی سر متعاقب استفاده از شامپو و یا باقی ماندن بقایای صابون در پوست سر) ظاهر می شود.